Категория

За платформата

Спестяваш време и пари с Imamchovek.bg

Imamchovek.bg e платформа, която спестява време и пари, само на един клик разстояние

Спестяваш време и пари с Imamchovek.bg

Imamchovek.bg е идея, която иска да работи в заслуга на обществото. Зад нея седи екип от млади хора, които искат да подобрят пазара с услуги като ги направят лесно достъпни, само на един клик разстояние. В платформата се предлагат над 100 различни услуги, като започнем от фотографа, който може да заснеме любимото ти събитие, финансовите консултанти, които да ти предложат идея за твоя бизнес или пък водопроводчикът, от който имаш спешна нужда вкъщи, за да оправи спуканата тръба, проблеми, с които всеки от нас се сблъсква в ежедневието си. И тук идва голямото лутане, в търсене на подходящия Човек за вас. Колко пъти сме питали приятели, колеги, близки дали имат конкретен човек за извършване на дадена услуга? А колко пъти сме удряли на камък с бояджията в нас или счетоводителя? Именно това беше причината, която ни подтикна да създадем Imamchovek.bg

Imamchovek.bg е платформа, в която всеки човек имащ занаят може да предложи своята услуга. Стремежът ни е да създадем мрежа от максимално най-много потребители и изпълнители, като нашата цел е да обхванем цяла България. Платформата е направена за улеснение на потребителя например: когато тръгваме да търсим Човек за извършване на услуга, лесно да можем да го намираме благодарение на нашата търсачка, освен това да можем да избираме от различни изпълнители на конкретната услуга и така да попаднем на най-добрата оферта спрямо цена и качество.

Платформата разполага с още едно удобство секцията „Проекти“- това е мястото, на което всеки Потребител може да публикува услугата, от която се нуждае и изискванията по нея, така още по-бързо ще успеете да намерите вашия Човек, защото по този начин ще се свързват само изпълнителите, които могат да покрият вашите критерии.

 

А вие присъединихте ли се вече към семейството на Imamchovek.bg?

25th January 2023

Премиум реклама с Имам Човек

Имам Човек създава нова платена услуга за своите бизнес клиенти. Тя представлява допълнителна реклама на вече съществуваща обява в платформата като целта е да популяризира вашата услуга сред предварително зададения таргет от потребители спрямо нуждите ви.

Прочети
26th July 2022

Запознай се с ИмамЧовек

Какво е ИмамЧовек? ИмамЧовек е платформа, която предоставя възможност на всеки да потърси или да предложи услуга или продукт.

Прочети
1st July 2022

Баш майстор и #НашЧовек - Станимир Ставрев

От колко време работите като електротехник? Професионално се занимавам от около 10 години. Или иначе казано, от както съм завършил училище. Завършил съм ПГЕА

Прочети