platforma-za-bachkane

Какво е ИмамЧовек?

Онлайн платформата Imamchovek.bg дава свят от възможности за намиране и предлагане на работа. По този начин свързваме хората, които предлагат услуги, с тези, които търсят.

Защо ИмамЧовек?

Imamchovek.bg дава бързо и сигурно решение при наемането и намирането на работа. Лесната регистрация позволява на всеки да превърне хобито си в печеливша дейност още днес.

Мисия

Мисията на Imamchovek.bg е да интегрира всеки в работния процес. По тозиначин ще създадем общество от работещи, знаещи и можещи хора.

platforma-za-bachkane platforma-za-bachkane

Нека заедно превърнем работата в приятно и вълнуващо изживяване. Готови ли сте да превърнете своето хоби в печеливша дейност? Търсите подходящия човек за определена работа? И двете са само на клик разстояние!

platforma-za-bachkane platforma-za-bachkane

Запознайте се с Баш Майсторите

platforma-za-bachkane Представяме ти Димитър – Баш фотограф в нашата платформа. Митко има зад гърба си много и разнообразни проекти – корпоративни събития, ревюта, сватби, абитуриентски балове, фотосесии… Той обожава своята работа, а най-голямо удоволствие му доставя да улавя хората и техните емоции.

Разгледай профила на Митко ТУК

platforma-za-bachkane Това е Василена – Баш маникюрист в нашата платформа. Тя е истински професионалист в своята област и обожава да радва жените с красив маникюр и педикюр. Не успя да научи Наум какво е „гел лак“, но пък на него едва ли му е необходимо.

Разгледайте по-подробно услугите на Васи ТУК

platforma-za-bachkane Запознай се със Станимир Ставрев – Баш майстор в платформата за бачкане. Той е електротехник по професия и владее успешно всички видове електро услуги. Станимир разполага с широк набор от идеи за осветление и силова инсталация, с които може да преобрази дома ви.

Разгледайте по-подробно услугите му ТУК