Как да си изтрия профила? ↓

За да изтриете профила си е необходимо да ни напишете имейла, с който е направена регистрацията Ви в ИмамЧовек. Нашият екип ще изтрие профила Ви.

Чрез бутона “Забравена парола” системата автоматично ще изпрати нова парола на имейла, с който е направена регистрацията. Уверете се, че регистрацията Ви не е направена през Фейсбук.

Профилната снимка в сайта на ИмамЧовек не може да бъде сменена, ако регистрацията Ви е направена чрез имейл. Възможност за снимка имат потребителите, направили регистрация чрез Фейсбук профила си.

Ключови думи, свързани с услугата, която предлагате. (Например: строител- “ремонт”, маникюрист-”ноктопластика”,”маникюр”)

Създаването на нов профил е напълно безплатно. Ако желаете да публикувате обява за предлагана от вас услуга, можете да се възползвате от нашия едногодишен абонаментен план, който Ви дава различни предимства пред останалите обяви в сайта. Можете да ги разгледате тук: https://imamchovek.bg/pricing

Да, при желание от потребител има възможност за издаване на фактура. Необходимо е да ни изпратите данни на support@imamchovek.bg. Ще бъде изготвена и изпратена в рамките на 5 работни дни.

Не е задължително да сте юридическо лице.

За да добавите снимки към обявата си е необходимо да влезете в Профил (горен десен ъгъл) > в раздел Услуги избирате обявата > Редактирай > Галерия > Напред > Публикувай. Размера на всяка снимка не трябва да надвишава 4MB.

Една обява може да присъства само в една категория.

Влизате в Профил (горен десен ъгъл) > в раздел Услуги избирате обявата > Редактирай > Детайлно описание, Категория > Напред > Публикувай

Непълнолетни лица не могат да предлагат услуги в ИмамЧовек.

Ако сте изпълнител, можете да публикувате вашата обява в една от големите ни категории, където има подсекция „Други“. Както и да ни сигнализирате на live support chat-a на страницата и на support@imamchovek.bg

За тази цел платформата разполага с търсачка, където можете директно да изпишете услугата, от която имате нужда.

Няма как да изпращате запитване за оферта, без да имате регистрация.

Можете да се свържете чрез нашия чат на платформата, където да доуточнявате детайли по офертата ви. Ако е нужна среща на живо или оглед на обект, можете да се свържете и по мобилен телефон, ако има такъв в профила.

Imamchovek.bg не взема страна за вашите договорени отношения. В случай на некоректност, можете да оставите вашия рейтинг за изпълнителя или да се свържете с нас и да ни информирате на live support chat-a на страницата и на support@imamchovek.bg. Нашият екип ще проучи казуса и може да деактивира дадения профил.

Попълнете информацията във всяко едно поле от вашия профил. По- висока стойност носят запълнени полета като: „Снимки“, където можете да качвате сертификати или дипломи, ако имате такива. Както и „Мобилни данни“ и „Линк към сайт“.

Можете да предлагате услугите ви във всички населени места.

Плащането се извършва по два начина чрез специален идентификационен код, който ви издаваме за плащане на каса на Easy Pay или по банков път.

Плащането се извършва, както вие се разберете помежду си. Имате възможност да комуникирате и уточнявате детайлите по офертата чрез нашия чат на платформата или по мобилен телефон, ако има такъв в профила.

От imamchovek.bg спазваме всички законови изисквания и обработваме вашите данни с повишено внимание и съгласно Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни (GDPR).