Категория

За платформата

Запознай се с ИмамЧовек

Какво е ИмамЧовек? ИмамЧовек е платформа, която предоставя възможност на всеки да потърси или да предложи услуга или продукт.

Запознай се с ИмамЧовек

Какво е ИмамЧовек?

 

ИмамЧовек е платформа, която предоставя възможност на всеки да потърси или да предложи услуга или продукт. Сайтът imamchovek.bg създава приятелска атмосфера между клиенти и професионалисти в много и разнообразни сфери.

Всеки може да се запознае детайлно с работата на различни специалисти и да се възползва от услугите им при нужда. И всеки може да се регистрира напълно безплатно и да оформи визитната си картичка с акцент върху професионалната си дейност и по този начин да подпомогне развитието на своя малък или среден бизнес.

 

Как да станем част от платформата?

 

За да се присъединиш към голямото и задружно семейство на ИмамЧовек, трябва да си отговорен, амбициозен и мотивиран. Първо, необходимо е да се регистрираш като въведеш контактите си, чрез които да се свързват с теб  и да оформиш обявя, която най-точно и прецизно да показва кой си и какво правиш. Второ, може да добавиш информация за цени, проекти и всичко, което смяташ, че е важно за визитната ти картичка и искаш да споделиш с потенциални и бъдещи клиенти. И не на последно място, да публикуваш снимки, които да засвидетелстват професионализма и отдадеността ти. Те са нагледен пример колко си добър в това, което правиш.

Всички, без значение от дейността, възрастта и местоположението си, могат да се присъединят към ИмамЧовек и да направят крачка към усъвършенстване на кариерата си.

С регистрирането и създаването на абонамент към ИмамЧовек, твоите услуги или продукти, ще бъдат проверени в рамките на три дни.

 

Какви са предимствата на ИмамЧовек?

 

  • ИмамЧовек е гъвкава платформа, която разчита на иновативни методи на работа, качество, лично отношение и професионализъм.
  • Малкият и среден бизнес се развиват непрестанно чрез imamchovek.bg и все повече фрийлансъри се мотивират да покажат дейността си и да надграждат уменията си.  
  • Платформата предоставя огромен избор на специалисти, които се разпределят в три основни категории - ремонт и строителство, занаятчийство и професионални услуги, свързани със здраве и с красота, образование и преводи, продажби, маркетинг, копирайтърство и много други.

 

Достатъчно „надъхан“ ли си да грабнеш премиум обява?

 

·       Базова обява

Базовата обява е безплатна и е подходяща за физически и юридически лица.  А след регистрация - преди фирмата да даде удостоверение/сертификат, проверява достоверността на рейтинга в платформата в рамките на три дни, присъствието на пазара и работата с предишни клиенти. Сертификатът ви представя като „Наш Човек“ - проверен и коректен. 

Потребителите и абонираните лица имат възможността да наблюдават цялостното присъствие на юридическото или физическото лице.

·       Премиум обява

Специалната сертификация от ИмамЧовек е с продължителност една година и се заплаща по 1 лв. на ден. С нея абонираните си осигуряват различни предимства и „екстри“, например:

-        Челна позиция в категорията

-        Популяризиране в социалните ни мрежи

-        Видео и специален дизайн към обявата

-        Възможност за представяне под формата на интервю

-        Изява в блог статиите ни

-        SEO оптимизация

-        И още, и още 

26th July 2022

Запознай се с ИмамЧовек

Какво е ИмамЧовек? ИмамЧовек е платформа, която предоставя възможност на всеки да потърси или да предложи услуга или продукт.

Прочети
1st July 2022

Баш майстор и #НашЧовек - Станимир Ставрев

От колко време работите като електротехник? Професионално се занимавам от около 10 години. Или иначе казано, от както съм завършил училище. Завършил съм ПГЕА

Прочети
17th June 2022

Фотографът - Антани Донков

Нека ви запознаем с oще един Наш човек в лицето на Антани Донков. Той е пример как с много упоритост, хъс и здраво бачкане желаните резултати стават налице.

Прочети