Категория

За платформата

Запознай се с ИмамЧовек

Какво е ИмамЧовек? ИмамЧовек е платформа, която предоставя възможност на всеки да потърси или да предложи услуга или продукт.

Запознай се с ИмамЧовек

Какво е ИмамЧовек?

 

ИмамЧовек е платформа, която предоставя възможност на всеки да потърси или да предложи услуга или продукт. Сайтът imamchovek.bg създава приятелска атмосфера между клиенти и професионалисти в много и разнообразни сфери.

Всеки може да се запознае детайлно с работата на различни специалисти и да се възползва от услугите им при нужда. И всеки може да се регистрира напълно безплатно и да оформи визитната си картичка с акцент върху професионалната си дейност и по този начин да подпомогне развитието на своя малък или среден бизнес.

 

Как да станем част от платформата?

 

За да се присъединиш към голямото и задружно семейство на ИмамЧовек, трябва да си отговорен, амбициозен и мотивиран. Първо, необходимо е да се регистрираш като въведеш контактите си, чрез които да се свързват с теб  и да оформиш обявя, която най-точно и прецизно да показва кой си и какво правиш. Второ, може да добавиш информация за цени, проекти и всичко, което смяташ, че е важно за визитната ти картичка и искаш да споделиш с потенциални и бъдещи клиенти. И не на последно място, да публикуваш снимки, които да засвидетелстват професионализма и отдадеността ти. Те са нагледен пример колко си добър в това, което правиш.

Всички, без значение от дейността, възрастта и местоположението си, могат да се присъединят към ИмамЧовек и да направят крачка към усъвършенстване на кариерата си.

С регистрирането и създаването на абонамент към ИмамЧовек, твоите услуги или продукти, ще бъдат проверени в рамките на три дни.

 

Какви са предимствата на ИмамЧовек?

 

  • ИмамЧовек е гъвкава платформа, която разчита на иновативни методи на работа, качество, лично отношение и професионализъм.
  • Малкият и среден бизнес се развиват непрестанно чрез imamchovek.bg и все повече фрийлансъри се мотивират да покажат дейността си и да надграждат уменията си.  
  • Платформата предоставя огромен избор на специалисти, които се разпределят в три основни категории - ремонт и строителство, занаятчийство и професионални услуги, свързани със здраве и с красота, образование и преводи, продажби, маркетинг, копирайтърство и много други.

 

Достатъчно „надъхан“ ли си да грабнеш премиум обява?

 

·       Базова обява

Базовата обява е безплатна и е подходяща за физически и юридически лица.  А след регистрация - преди фирмата да даде удостоверение/сертификат, проверява достоверността на рейтинга в платформата в рамките на три дни, присъствието на пазара и работата с предишни клиенти. Сертификатът ви представя като „Наш Човек“ - проверен и коректен. 

Потребителите и абонираните лица имат възможността да наблюдават цялостното присъствие на юридическото или физическото лице.

·       Премиум обява

Специалната сертификация от ИмамЧовек е с продължителност една година и се заплаща по 1 лв. на ден. С нея абонираните си осигуряват различни предимства и „екстри“, например:

-        Челна позиция в категорията

-        Популяризиране в социалните ни мрежи

-        Видео и специален дизайн към обявата

-        Възможност за представяне под формата на интервю

-        Изява в блог статиите ни

-        SEO оптимизация

-        И още, и още 

25th January 2023

Премиум реклама с Имам Човек

Имам Човек създава нова платена услуга за своите бизнес клиенти. Тя представлява допълнителна реклама на вече съществуваща обява в платформата като целта е да популяризира вашата услуга сред предварително зададения таргет от потребители спрямо нуждите ви.

Прочети
26th July 2022

Запознай се с ИмамЧовек

Какво е ИмамЧовек? ИмамЧовек е платформа, която предоставя възможност на всеки да потърси или да предложи услуга или продукт.

Прочети
1st July 2022

Баш майстор и #НашЧовек - Станимир Ставрев

От колко време работите като електротехник? Професионално се занимавам от около 10 години. Или иначе казано, от както съм завършил училище. Завършил съм ПГЕА

Прочети