Категория

За платформата

Работим заедно

Сега е моментът, в който най-важното е да се обединим и да работим заедно. Най-потърпевши от настаналата безработица са хора, работещи в малък и среден бизнес.

Работим заедно

 

Сега е моментът, в който най-важното е да се обединим и да работим заедно. Най-потърпевши от настаналата безработица са хора, работещи в малък и среден бизнес. От загубата на работни места и свиването на бизнеса и икономиката, най-потърпевши са домакинствата. От една страна е липсата от конкурентност на пазара, а от друга – намаленият и недостатъчен бюджет. Съществен проблем е, че голяма част от „новите“ безработни живеят в по-малко населените места, където намирането на нова работа е истинско предизвикателство. През първата седмица от януари 2021г. в бюрата по труда са се регистрирали нови 15 731 души – най-голям брой от първата карантина през март 2020 г. насам.  

 

 

Сега е моментът да #РаботимЗаедно! Чрез предлагане на услуга в нашата платформа имаш шанс да откриеш някой, който се нуждае от нея. По този начин се създава силна връзка между клиент и доставчик, която помага и на двете страни.

 

 

1.      Защо да публикувам услугата си в ИмамЧовек?

  • ·         Платформата за бачкане предлага възможност за изява и заетост на професионалисти от цяла България. Тя дава възможност за откриване краткосрочна работа или развиване на дългосрочни проекти. Най-важното е, че платформата винаги ще бъде безплатна за всеки. Ако решиш да се възползваш от повече привилегии за обявите си, можеш да избереш някой от нашите Абонаментни планове. Регистрацията е бърза и лесна, а най-важното след нея е да попълниш своите контакти и да публикуваш своята обява, като се постараеш да я представиш възможно най-подробно. Имаш възможност да предоставиш детайлно описание на услугата, която предлагаш, цени и галерия от снимки на работата си. По този начин създаваш атрактивен профил, който ще работи в твоя полза. Привличайки повече клиенти с прозрачността и изчерпателността си.
  • ·         Ако си човек, който търси допълнителен доход, ИмамЧовек е подходящото място. Сам определяш условията за изработката на продукта или изпълнението на услугата си. Така превръщаш хобито си в печеливша дейност!
  • ·         Платформата осигурява поле за изява на хора от всички краища на България. По този начин се създава не само ангажираност, но и конкуренция. Стремежът, постоянно да подобряваш предлаганите от теб продукти или услуги, ще те направят не само по-компетентен професионалист, но и по-способна личност.

 

Нашият Support отдел винаги работи на пълни обороти, в случай, че имате въпрос или затруднения относно регистрация или проблем в профила/обявата.

 

 

2.      Защо да избера услуга от ИмамЧовек?

 

 

3.      Защо да работя с фрийлансър?

Изборът на фрийлансър носи със себе си множество позитиви. Един от тях е, че този човек се занимава с повече от една дейности и разбира от много неща. Също така, работното време уговаряте помежду си, за да бъдеш сигурен, че работата ще бъде изпълнена в точно определен срок. Фрийлансърът не е ангажиран с дългосрочен договор и можеш да работиш с него само, когато ти е нужен за даден проект.

 

 

 

Основната цел на ИмамЧовек е да построи мост между доставчиците на услуги и потребителите. Идеята ни е търсенето и предлагането на услуга да се извършва изцяло на платформата, която е и завинаги ще остане безплатна. Ако обединим заедно усилия можем да постигнем много! Ние вярваме в успеха и заетостта на всеки човек и искаме да мотивираме все повече хора да започнат да печелят от таланта, който притежават.

 

25th January 2023

Премиум реклама с Имам Човек

Имам Човек създава нова платена услуга за своите бизнес клиенти. Тя представлява допълнителна реклама на вече съществуваща обява в платформата като целта е да популяризира вашата услуга сред предварително зададения таргет от потребители спрямо нуждите ви.

Прочети
26th July 2022

Запознай се с ИмамЧовек

Какво е ИмамЧовек? ИмамЧовек е платформа, която предоставя възможност на всеки да потърси или да предложи услуга или продукт.

Прочети
1st July 2022

Баш майстор и #НашЧовек - Станимир Ставрев

От колко време работите като електротехник? Професионално се занимавам от около 10 години. Или иначе казано, от както съм завършил училище. Завършил съм ПГЕА

Прочети