Категория

За платформата

Какви са стъпките, ако съм Потребител?

Потребителите са хората, които търсят услуги.

Какви са стъпките, ако съм Потребител?

Потребителите са хората, които търсят услуги.

За да се възползвате от предимствата, които предлага нашата платформа, стъпките са следните:

 

1.       Направете си регистрация като потребител. Оформете вашия профил.

2.       Вече сте част от Имамчовек.бг това е вашето място, на което може да намирате услуги, от които се нуждаете от всяка сфера на ежедневието ви.

3.       Когато намерите изпълнител, който да отговаря на вашите изисквания, Вие може да комуникирате с него чрез чата на платформата, където да прикачвате различни материали или пък по мобилен телефон, който е видим в профила му, всичко зависи от вашето удобство. Платформата цели да направи връзката между професионалисти и потребители, бърза, лесна и удобна и за двете страни.

4.       Имате опция да предлагате различни оферти на изпълнителите на услуги.

5.       При извършена услуга, Вие сте хората, които трябва да дадете рейтинг за изпълнителя. По този начин ще помогнете на всички потребители в платформата да намират най-добрите професионалисти за тях. Потребителите също ще получават рейтинг за коректността им.

6.       Платформата предлага секция „Проекти“- това е мястото, на което можете да публикувате по специфичните проекти и по този начин правилните професионалисти да стигнат по-бързо до вас.

25th January 2023

Премиум реклама с Имам Човек

Имам Човек създава нова платена услуга за своите бизнес клиенти. Тя представлява допълнителна реклама на вече съществуваща обява в платформата като целта е да популяризира вашата услуга сред предварително зададения таргет от потребители спрямо нуждите ви.

Прочети
26th July 2022

Запознай се с ИмамЧовек

Какво е ИмамЧовек? ИмамЧовек е платформа, която предоставя възможност на всеки да потърси или да предложи услуга или продукт.

Прочети
1st July 2022

Баш майстор и #НашЧовек - Станимир Ставрев

От колко време работите като електротехник? Професионално се занимавам от около 10 години. Или иначе казано, от както съм завършил училище. Завършил съм ПГЕА

Прочети