Категория

За платформата

Какви са стъпките, ако съм Изпълнител?

Изпълнителите са хората, които извършват услуги срещу конкретно заплащане.

Какви са стъпките, ако съм Изпълнител?

Изпълнители са хората, които предлагат професионални услуги. Aко искате да станете част от нашия екип и да увеличате броя на клиентите си, стъпките са следните:

 

1.       Трябва да си направите регистрация, като посочите за коя категория отговаря вашата услуга. При регистрация ще може да оформите вашата страница, която ще бъде видима за всички потребители, които ще търсят и предлагат услуги.

2.       Трябва да избера, абонамента, който да заплатя (за всеки нов потребител 3 месеца безплатно). Всеки абонамент включва различни услуги, Вие сте хората, които трябва да прецените, кой би ви бил най-полезен и изгоден. Плащането се извършва по два начина чрез:

-          Специален идентификационен код, който ви издаваме за плащане на каса на Easy Pay

-          По банков път

3.       Фиксирайте вашата цена за различните услуги, които извършвате. Ще имате възможност да получавате различни оферти от клиентите ви.

4.       Офертите започват да идват при вас. Трябва да вземете най-изгодното и удобно предложение за вас.

5.       При направена сделка, Вие избирате как да се осъществи плащането.

6.       След приключена работа, потребителят възползвал се от услугата ви ще може да даде рейтинг, както за вас така и вие за него.

25th January 2023

Премиум реклама с Имам Човек

Имам Човек създава нова платена услуга за своите бизнес клиенти. Тя представлява допълнителна реклама на вече съществуваща обява в платформата като целта е да популяризира вашата услуга сред предварително зададения таргет от потребители спрямо нуждите ви.

Прочети
26th July 2022

Запознай се с ИмамЧовек

Какво е ИмамЧовек? ИмамЧовек е платформа, която предоставя възможност на всеки да потърси или да предложи услуга или продукт.

Прочети
1st July 2022

Баш майстор и #НашЧовек - Станимир Ставрев

От колко време работите като електротехник? Професионално се занимавам от около 10 години. Или иначе казано, от както съм завършил училище. Завършил съм ПГЕА

Прочети