Модерен поглед към електроремонтите

Днес в рубриката "Наш човек ще ви запознаем с Орлин Петров, който се занимава с електроремонти, осветление и видеонаблюдение.

Модерен поглед към електроремонтите

  1.    .  Здравей! Представи ни накратко своята дейност.

Занимавам се с дейности по отстраняване на проблеми в електроинсталациите, подмяна на ел.табла, ключове и контакти, дефектнотокови защити, монтаж на LED осветление. Изграждане на нови електроинсталации, слаботокови системи, подмяна на кабели, компютърни мрежи и мрежови устройства(рутери, комутатори, безжични устройства). Видеонаблюдение – инсталация на системи и поддръжка.

 

 

2.     От колко време се занимаваш със своята дейност?

 

Професионалист съм в областта с повече от 10 години опит.

 

 

3.     Какво цениш най-много в своята работа?

Обичам работата си и винаги я върша с желание. Когато виждам резултатите от добре свършена работа, изпитвам удовлетворение, което е доказателство за правилен подход и професионализъм.

 

 

4.     Разкажи ни повече за автоматизацията на популярните в днешно време „умни домове“.

В последно време развитието на мобилните технологии ни дава възможност да ги използваме за управление на различни битови уреди и осветление, чрез различни мобилни приложения. Те позволяват също така и отдалечено наблюдение на инсталирани системи за видеонаблюдение или пък хранене на домашния любимец в наше отсъствие.

 

 

5.     Какво те накара да ни се довериш и да се регистрираш в платформата?

Развитата мрежа на комуникация и помощта за изграждане на доверието между изпълнителя и клиента.

 

 

6.     Какво ще посъветваш хората, които все още не са се регистрирали в платформата?

Това е допълнителна възможност за работа или пък да намерят подходящ изпълнител на необходимите им услуги.

 

Разгледайте обявите на Орлин Петров тук

3rd November 2022

Дигитална агенция Fuss има решението, което търсите за вашия бизнес.

Дигитална агенция Fuss има решението, което търсите за вашия бизнес. Те се грижат да изградят вашия бранд и да го позиционират в дигиталните канали на челни позиции.

Прочети
23rd September 2022

Момчетата от AeroMat, чиято мисия е да превърнат решаването на задачи в интересна игра за учениците

Запознайте се с момчетата от AeroMat - амбицирани младежи, завършили Софийската математическа гимназия, които продължават своето образование в Техническия университет в София. Тяхната мисия е да превърнат решаването на задачи в интересна игра за учениците.

Прочети
14th September 2022

„Така си го представях. Това е моят дом.“ – думите на клиентите, които носят на арх. Стефка Терзиева удовлетворението от добре свършената работа

Създаването на интериорен проект е процес, който винаги е разделен на няколко етапа. Попитахме арх. Стефка Терзиева за етапите, вдъхновението и мотивацията, с които работи за един по-съвършен интериорен проект.

Прочети