НАШ ЧОВЕК #1 е Милена

Тази седмица избрахме да ви запознаем с Милена, гримьор с опит и идеи за страхотна визия!

НАШ ЧОВЕК #1 е Милена

Тази седмица в рубриката НАШ ЧОВЕК избрахме да ви запознаем с Милена, гримьор с опит и идеи за страхотна визия!

???? Как гримът се превърна в твоя професия?

Още в тийнейджърските си години гримирах приятелки и познати. Вече 2 години се занимавам професионално. Посещавам обучения на артисти, които ме вдъхновяват. Скоро ще имам възможност да се включа в мастър клас в школата на Елена Санко.

???? Най-честите грешки, които допускат жените, когато се гримират? 

Жените често игнорират типа на кожата си и използват грешни продукти. Например, жени със суха кожа си купуват матова база и матов фон дьо тен и още при нанасянето забелязват, че нещо не е наред. Друга често срещана грешка е тестването на фон дьо тен на ръката. Той трябва да се нанесе на челюстта и да се прелее към врата, за да се види дали цветът съвпада.

???? Коя е най екстравагантната визия, която си правила за Хелоуин?

За един Хелоуин подстригахме косата на моя приятелка и я боядисахме розова, за да се доближим максимално до визията на Стефани от Lazy Town. Направих един доооста екстравагантен грим. Вярвам, че всеки помни емблематичния образ на Стефани, нали?  

???? Как научи за ИмамЧовек.бг?

Чрез youtube видео на Теа и Наум, в което представиха за пръв път платформата. 

???? Смяташ ли, че ще се сдобиеш с повече клиенти чрез Имамчовек.бг?

Да. Смятам, че все повече хора, ще започнат да търсят "своя човек" чрез Вас. Удобно е и за тези от нас, които предлагаме услуга и искаме да я споделим - лесен, опростен и удобен дизайн.  

???? Как виждаш себе си и бизнеса си след 5 години?

Продължавам да следвам мечтите си и да вървя напред. След 5 години искам името ми да бъде разпознаваемо и да имам своя собствена грим академия.

За връзка с Милена посетете:
????https://cutt.ly/GgTPeFB

3rd November 2022

Дигитална агенция Fuss има решението, което търсите за вашия бизнес.

Дигитална агенция Fuss има решението, което търсите за вашия бизнес. Те се грижат да изградят вашия бранд и да го позиционират в дигиталните канали на челни позиции.

Прочети
23rd September 2022

Момчетата от AeroMat, чиято мисия е да превърнат решаването на задачи в интересна игра за учениците

Запознайте се с момчетата от AeroMat - амбицирани младежи, завършили Софийската математическа гимназия, които продължават своето образование в Техническия университет в София. Тяхната мисия е да превърнат решаването на задачи в интересна игра за учениците.

Прочети
14th September 2022

„Така си го представях. Това е моят дом.“ – думите на клиентите, които носят на арх. Стефка Терзиева удовлетворението от добре свършената работа

Създаването на интериорен проект е процес, който винаги е разделен на няколко етапа. Попитахме арх. Стефка Терзиева за етапите, вдъхновението и мотивацията, с които работи за един по-съвършен интериорен проект.

Прочети