Град: София
Рейтинг    0 (0)

Индивидуални пакети

Поръчай ПРОЕКТ на своята БАНЯ от студио DYSIGN, и грабни 10% ОТСТЪПКА за избрания от теб пакет! Офертата важи САМО за клиенти на платформата ИМАМ ЧОВЕК! Сподели дали си видял обявата ТУК!

Свържи се с доставчика

Детайлно описание на услугата

0
Интериорно студио DYSIGN изготвя реалистични интериорни проекти както за цялостно обзавеждане на домове и офиси, така и за обзавеждане на бани, кухни, дневни, детски стаи, спални, коридори и др.   Цената за проект започва от 60лв/кв.м., като зависи от броя и вида на услугите, включени в пакета.   Пакет Project: Посещение на място за оглед, заснемане на помещенията и взимане на точни размери; Професионална консултация относно предвидения ремонт и всички детайли, свързани с него; Пространствено планиране и функционално подреждане на санитария (мивка, WC, душ-зона), мебели и аксесоари; 3 варианта на разположение на избрани от клиента плочки за баня; Опция - MDF или PVC мебели по поръчка; До 7бр. реалистични 3д визуализации, представящи различни погледи към обекта, вкл. в план – в jpeg формат и с резолюция 1920 x 1080 пиксела; Възможност за 3 бр. корекции по проекта от Възложителя; Изчисление на необходими количества материали и обзавеждане (плочки, санитария, осветителни тела, мебели, аксесоари); Технически чертежи/ детайлни спецификации - план и разгъвки на стени; план софит; план електроинсталация; план ВиК изводи и инсталация; план настилки; работни файлове на всяка мебел по поръчка.   Пакет Full, включващ всичко описано по-горе, плюс: Управление на проект - осигуряваме наша бригада, изготвяме план-график за строителните дейности, ангажираме се с поръчка, доставка и монтаж на оборудване и аксесоари.
Интериорно студио DYSIGN изготвя реалистични интериорни проекти както за цялостно обзавеждане на домове и офиси, така и за обзавеждане на бани, кухни, дневни, детски стаи, спални, коридори и др.   Цената за проект започва от 60лв/кв.м., като зависи от броя и вида на услугите, включени в пакета.   Пакет Project: Посещение на място за оглед, заснемане на помещенията и взимане на точни размери; Професионална консултация относно предвидения ремонт и всички детайли, свързани с него; Пространствено планиране и функционално подреждане на санитария (мивка, WC, душ-зона), мебели и аксесоари; 3 варианта на разположение на избрани от клиента плочки за баня; Опция - MDF или PVC мебели по поръчка; До 7бр. реалистични 3д визуализации, представящи различни погледи към обекта, вкл. в план – в jpeg формат и с резолюция 1920 x 1080 пиксела; Възможност за 3 бр. корекции по проекта от Възложителя; Изчисление на необходими количества материали и обзавеждане (плочки, санитария, осветителни тела, мебели, аксесоари); Технически чертежи/ детайлни спецификации - план и разгъвки на стени; план софит; план електроинсталация; план ВиК изводи и инсталация; план настилки; работни файлове на всяка мебел по поръчка.   Пакет Full, включващ всичко описано по-горе, плюс: Управление на проект - осигуряваме наша бригада, изготвяме план-график за строителните дейности, ангажираме се с поръчка, доставка и монтаж на оборудване и аксесоари. ;?>

Детайлен рейтинг

Други услуги

Виж всички

Подобни услуги