Електро Услуги - Ставрев

Град: София
Рейтинг    5 (45)

Индивидуални пакети

Електро Услуги - Ставрев

Извършвам всякакъв вид електро услуги и ремонти на територията на гр.София. Посочената цена е минимална за труд при посещение с работа. Предлагам безплатни огледи с изготвяне на индивидуална оферта с разбивки на цени и услуги.

Свържи се с доставчика

Детайлно описание на услугата

0
Аз съм професионален електротехник и предлагам всички видове електро услуги. За мен най-важното е клиента да остане доволен и за това не допускам компромиси в качеството. Работя чисто на много добри цени и в кратки срокове. Разполагам с голям набор от идеи за осветление и силова инсталация, чрез които можем да създадем уникалност, удобства и комфорт на всеки дом. При желание от клиента работя събота и неделя. Разполагам и с фейсбук страница, където можете да откриете и част от завършените ми проекти.
Аз съм професионален електротехник и предлагам всички видове електро услуги. За мен най-важното е клиента да остане доволен и за това не допускам компромиси в качеството. Работя чисто на много добри цени и в кратки срокове. Разполагам с голям набор от идеи за осветление и силова инсталация, чрез които можем да създадем уникалност, удобства и комфорт на всеки дом. При желание от клиента работя събота и неделя. Разполагам и с фейсбук страница, където можете да откриете и част от завършените ми проекти.;?>

Детайлен рейтинг Виж всички (45)

Други услуги

Виж всички

Подобни услуги