Град: София
Рейтинг    0 (0)

Индивидуални пакети

Школа по математика за 7-ми и 10-ти клас

Групови занимания за ученици от 7-ми и 10-ти клас с цел подготовка за НВО. В пакета са включени 35 занятия, като всяко занятие включва 3 учебни часа (2 астрономически). Часовете ще се провеждат уикендите в сградата на 139 ОУ "Захарий Круша"

Свържи се с доставчика

Детайлно описание на услугата

0
Школата "АероМат" е основана от двама амбицирани младежи, завършили Софийската математическа гимназия. Участвали са и могат да се похвалят с множество награди от олимпиади и състезания по математика - както национални, така и международни. И двамата продължават образованието си в Техническия университет в София със специалност авиоинженерство, като успешно завършват през 2022 година. В школата "АероМат" сме готови да помогнем на по-малките, предавайки им знания и увереност в самите тях. Основната ни задача е да подготвим учениците за национално външно оценяване. Извън часовете децата могат да се чувстват свободни да коментираме и въпроси извън областта на математиката. Вярваме, че учители и ученици ще намерят много общо интереси.
Школата "АероМат" е основана от двама амбицирани младежи, завършили Софийската математическа гимназия. Участвали са и могат да се похвалят с множество награди от олимпиади и състезания по математика - както национални, така и международни. И двамата продължават образованието си в Техническия университет в София със специалност авиоинженерство, като успешно завършват през 2022 година. В школата "АероМат" сме готови да помогнем на по-малките, предавайки им знания и увереност в самите тях. Основната ни задача е да подготвим учениците за национално външно оценяване. Извън часовете децата могат да се чувстват свободни да коментираме и въпроси извън областта на математиката. Вярваме, че учители и ученици ще намерят много общо интереси.;?>

Детайлен рейтинг

Подобни услуги