Фолиране на автомобили, защитни PPF и слънцезащитни фолиа.

> Авто Услуги
Град: Пловдив
Рейтинг    0 (0)

Индивидуални пакети

Цялостен защитен пакет за автомобила.

Възможни са няколко пакета: ✅️Слънцезащитен пакет за вашите автомобилни стъкла, за максимална защита от вредните ултравиолетови UV лъчи и намаляване на общата топлина в купето на автомобила. -Челно стъкло и предни врати с прозрачно керамично защитно фолио, спиращо топлината колкото най-тъмните фолиа, и намаляващо отблясъците вечерно време и проценти на затъмнение по ваш избор за задните стъкла с перфектна видимост отвътре-навън при всичките варианти. ✅️Защитен пакет от PPF полиуретаново защитно самолекуващо се от топлината фолио, предварително изрязано на лазер за модела на екстериора на вашия автомобил, предпазващ боята на автомобила, фаровете и челното съпротивление от агресивните условия на пътя. ✅️Тунинг пакет, с цялостно облепяне и коренна промяна на автомобила във ваш стил.

Свържи се с доставчика

Детайлно описание на услугата

0
✅️ Шлайфане, полиране до блясък и максимална защита за вашите фарове и стопове с нашите професионални защитни самолекуващи автомобилни фолиа.✅️ Защитни фолиа за стъкла, както за задни, така и прозрачни керамични фолиа с максимална термозащита за предните стъкла. ✅️ Защитно ExoShield Llumar фолио за скъпите иновативни челни автомобилни стъкла, против спукване от камъчета с опция за дозастраховане към каското на автомобила.
✅️ Шлайфане, полиране до блясък и максимална защита за вашите фарове и стопове с нашите професионални защитни самолекуващи автомобилни фолиа.✅️ Защитни фолиа за стъкла, както за задни, така и прозрачни керамични фолиа с максимална термозащита за предните стъкла. ✅️ Защитно ExoShield Llumar фолио за скъпите иновативни челни автомобилни стъкла, против спукване от камъчета с опция за дозастраховане към каското на автомобила.;?>

Детайлен рейтинг

Подобни услуги