Хлапетата - експериментатори / ДЕТСКИ НАУЧНИ ПАРТИТА, РОЖДЕННИ ДНИ И ДЕМОНСТРАЦИИ

> Аниматор
Град: Пловдив
Рейтинг    5 (2)

Индивидуални пакети

ДЕТСКО НАУЧНО ПАРТИ

ДЕТСКО НАУЧНО ПАРТИ Ако Вашето дете обича науката или просто му е интересно да наблюдава експерименти, които избухват, палят се и цапат от време на време, сигурни сме, че това ще му хареса. В нашите партита рожденикът ще бъде асистент на главния учен, като заедно те ще направят няколко опита, които ще покажат на гостите. Възможно е и да си спретнем малка научна лаборатория за млади учени. Всички деца ще имат задачи, които трябва да изпълнят. Във всички случаи забавлението е гарантирано, предпазната екипировка е задължителна, пипането е разрешено, а участието на всички е задължително (ще включим дори и някои от майките, а и от по-смелите бащи). Ако мислите, че такъв тип изживяване би било интересно и полезно за децата Ви и Вас, свържете се с нас за повече информация.

Свържи се с доставчика

Детайлно описание на услугата

0
Детски научни рождени дни, партита за различни поводи и демонстрации. Ще се забавляваме заедно докато откриваме науката в ежедневието си. Ще изследваме, ще наблюдаваме и най-важното - ще експериментираме. Вълнувате ли се? Защото аз нямам търпение. Част от дейностите, които можем да включим във Вашия празник са: опити със сух лед (състава и агрегатното състояние на веществото позволява направата на много интересни ескперименти), изригване на различни вулкани и избухване на различни неща ;) , опити с течен азот, изолиране на ДНК, запалване на ръце, крака и други части от тялото (ми). Всички опити се случват под контрол и изрядна безопасност. Свържете се с нас!
Детски научни рождени дни, партита за различни поводи и демонстрации. Ще се забавляваме заедно докато откриваме науката в ежедневието си. Ще изследваме, ще наблюдаваме и най-важното - ще експериментираме. Вълнувате ли се? Защото аз нямам търпение. Част от дейностите, които можем да включим във Вашия празник са: опити със сух лед (състава и агрегатното състояние на веществото позволява направата на много интересни ескперименти), изригване на различни вулкани и избухване на различни неща ;) , опити с течен азот, изолиране на ДНК, запалване на ръце, крака и други части от тялото (ми). Всички опити се случват под контрол и изрядна безопасност. Свържете се с нас!;?>

Детайлен рейтинг

Подобни услуги