Професионално почистване

> Почистване и дезинфекция
Град: София
Рейтинг    0 (0)

Индивидуални пакети

Давате имот под наем и трябва да се почисти след наематели? Искате да направите основно почистване на Вашия дом, офис или корпоративно помещение но искате бързи и професионални резултати? Или просто искате да освежите помещенията си? С услугата почистване на домове в София от IY Pro-clean може да се насладите на нещо по–приятно и да спестите време и усилия.

Свържи се с доставчика

Детайлно описание на услугата

0
Нашата фирма е създадена за удобство и комфорт на клиента в сферата на професионалното почистване. Предложените услуги биват: почистване на дома, почистване след ремонт, както и офиси, а дори и автомобили. Доверете се на нашата коректност и качество в професионално почистване на територията на цяла София, а дори и околностите ! Ние предлагаме всички необходими услуги за професионално почистване, което включва, както еднократно почистване, така и абонаментно поддържане на чистотата в частни домове (апартаменти, къщи, гаражи, офиси). Когато искате перфектно чист дом на разумни цени, просто ни се обадете. Отнасяме се с огромно внимание към всеки детайл и задача поставена от вас.  Когато ни наемете получавате: -Професионални машини за почистване-Професионални препарати -Качество без скрити условия и разходи.
Нашата фирма е създадена за удобство и комфорт на клиента в сферата на професионалното почистване. Предложените услуги биват: почистване на дома, почистване след ремонт, както и офиси, а дори и автомобили. Доверете се на нашата коректност и качество в професионално почистване на територията на цяла София, а дори и околностите ! Ние предлагаме всички необходими услуги за професионално почистване, което включва, както еднократно почистване, така и абонаментно поддържане на чистотата в частни домове (апартаменти, къщи, гаражи, офиси). Когато искате перфектно чист дом на разумни цени, просто ни се обадете. Отнасяме се с огромно внимание към всеки детайл и задача поставена от вас.  Когато ни наемете получавате: -Професионални машини за почистване-Професионални препарати -Качество без скрити условия и разходи.;?>

Детайлен рейтинг

Други услуги

Виж всички

Подобни услуги