За мен

Здравейте, удоволствието е мое щом вече четете това!

Търсите шоумен/водещ за вашето светско или частно парти, сватбено тържество, карпоративно събитие или друго, вижте какво съм написал относно себе си тук

Казвам се Павлин Трендафилов и от 5 години практикувам професията водещ/шоумен! Определям себе си като умерено атрактивен! Владеещ импровизацията и ненатрапчивото, но максимално забавляване на гостите! 

Артистична личност съм още от малък. Музикант, певец, танцьор, артист воден от единствената любов да правя хората щастливи, журналист и професионален водещ по професия. През годините обединих всичко което мога и го представям на Вас, моите клиенти!

Кое е важно, за да намерите точния водещ? В тази професия е трудно да се каже, че някой е "НАЙ-ДОБЪР", защото има различни стилове, но когато търсите и избирате е важно да се спрете на ВАШИЯ ЧОВЕК, който допада точно по стил на събитието, което Вие си представяте!

Как работя?

Работния процес започва със зададена точна концепция за събитието от клиента - било то сватбено тържество или друго парти, от моя страна следват предложение и съвети  до най-малкия детайл за да изработим един качествен красив продукт заедно! 

За мен ще бъде удоволствие да докосна празника Ви професионално, за да го превърнем заедно в събитие!

 

Разполагам ли с екип?


През годините се доверих на хора с които съм работил и създадох екип от професионалисти! В екипа ми има диджеи, декоратори, балети, изпълнители, светлинни и огнени шоа, светлинни и озвучителни ефекти. 

Ваш Павлин Трендафилов 
Благодаря! Успех! ????????????