Категория

За платформата

Що е то - да имаш сертификационна (премиум) обява от ИмамЧовек?

Сертификатът от ИмамЧовек декларира вашите професионалност, опит и коректност. Удостоверяването на тези факти ще бъде откроено спрямо другите обяви в онлайн платформата, защото ще се превърнете в НашЧовек, с което и ние гарантираме за вашите услуги или продукти.

Що е то - да имаш сертификационна (премиум) обява от  ИмамЧовек?

Сертификатът от ИмамЧовек декларира вашите професионалност, опит и коректност. Удостоверяването на тези факти ще бъде откроено спрямо другите обяви в онлайн платформата, защото ще се превърнете в НашЧовек, с което и ние гарантираме за вашите услуги или продукти.

 

За процеса:

 

След заявяването на платения (сертификационен) абонамент, в рамките на три дни, от екипа ни се свързват с юридическото или физическото лице. Проверява се работата с предишни клиенти, цялостното присъствие на пазара, отзиви и ако има предишен рейтинг на нашата платформа. На база получената информация се свързваме с Вас, за да потвърдим съвместната ни работа и на свобода да покажете своята продуктивност.

 

Освен функциите на сертификата „Премиум обявата“ включва:

 

• SEO оптимизация, която е най-атрактивната маркетингова стратегия. Тя съчетава различни стратегии и тактики, които имат основната цел да класират вашите продукти или услуги на челни позиции в Google и други търсачки. По този начин цялостното онлайн присъствие ще бъде подобрено.

• Голям трафик на сайта с над 3000 потребители на ден, с които можете да кореспондирате и обогатявате вашата аудитория чрез онлайн платформата ни.

• Пост в социалните ни мрежи, с който ще запознаем Instagram (@imamchovek) и Facebook (ИмамЧовек) аудиториите за вашите услугите или продуктите. Двете мрежи наброяват над 10 000 потребители. Това е и възможността да обхванете и друга аудитория. Ще бъдете представени под формата на интервю или блог статия, която описва вашите дейности, чиято цел е да запознаем потребителите с вас.

• Отделно ще имате пост или стори в Instagram от профила на Наум Шопов, който има 200 хил. последователи (@shopov), или интервю с него в поредицата  „Запознайте се с Баш Майсторите“. А, както знаем, той е български филмов и театрален актьор, участвал в сериала „Откраднат живот“, постановката „Кукувицата“ и филма „Коледата е възможна“, както и е водещ в шоуто „Ергенът“ и др.

25th January 2023

Премиум реклама с Имам Човек

Имам Човек създава нова платена услуга за своите бизнес клиенти. Тя представлява допълнителна реклама на вече съществуваща обява в платформата като целта е да популяризира вашата услуга сред предварително зададения таргет от потребители спрямо нуждите ви.

Прочети
26th July 2022

Запознай се с ИмамЧовек

Какво е ИмамЧовек? ИмамЧовек е платформа, която предоставя възможност на всеки да потърси или да предложи услуга или продукт.

Прочети
1st July 2022

Баш майстор и #НашЧовек - Станимир Ставрев

От колко време работите като електротехник? Професионално се занимавам от около 10 години. Или иначе казано, от както съм завършил училище. Завършил съм ПГЕА

Прочети