Интериорен дизайнер или Pinterest?

Днес в рубриката ни „Наш човек“ ви запознаваме със студио за интериорен дизайн на жилищни и обществени пространства „MSM Design”.

Интериорен дизайнер или Pinterest?

Днес в рубриката ни „Наш човек“ ви запознаваме със студио за интериорен дизайн на жилищни и обществени пространства „MSM Design”. Ще разберете до каква степен е важен детайлът при изготвяне на проект и защо не е препоръчително да предпочитаме Pinterest за вдъхновение.

 

 

1.      Здравейте! Представете ни накратко своята дейност.

Здравейте, занимаваме се с проектиране и визуализация на жилищни и обществени пространства. В работата си се водим най-вече от желанията на клиентите и се опитваме да им предложим най-добрите решения за осъществяването им.

 

 

2.      От колко време се занимавате с Интериорен дизайн?

Самостоятелно се занимаваме сравнително от скоро, но професионалния ни опит в тази област е повече от пет години.

 

 

3.      Какво цените най-много в своята работа?

Най-много ценим удовлетворението от крайния резултат в очите на нашите клиенти.

 

 

4.      Смятате ли, че детайлът е най-важен в интериорния дизайн?

Да, защото определението за успешен проект представлява комбинацията между отделните детайли и хармоничното съжителство между цветове, форми и материи.

 

 

5.      Защо да изберем интериорен дизайнер, а не да се вдъхновим от Pinterest?

Защото няма универсална формула – всеки интериор е уникален сам по себе си и отразява светоусещането на своите обитатели. Благодарение на индивидуалния подход на интериорния дизайнер се създава хармонична връзка между двете.

 

 

6.      Какво ви накара да ни се доверите и да се регистрирате в ИмамЧовек?

Популярността, която набира платформата, както и модерното, и свежо излъчване биха помогнали на хора като нас, които желаят да се развиват професионално в своята област.

 

 

7.      Какво ще посъветвате хората, които все още не са се регистрирали в платформата?

Да заложат на модерния и различен подход за предлагане на своите услуги.

 

 

 

Разгледайте обявата на MSM Design тук.

3rd November 2022

Дигитална агенция Fuss има решението, което търсите за вашия бизнес.

Дигитална агенция Fuss има решението, което търсите за вашия бизнес. Те се грижат да изградят вашия бранд и да го позиционират в дигиталните канали на челни позиции.

Прочети
23rd September 2022

Момчетата от AeroMat, чиято мисия е да превърнат решаването на задачи в интересна игра за учениците

Запознайте се с момчетата от AeroMat - амбицирани младежи, завършили Софийската математическа гимназия, които продължават своето образование в Техническия университет в София. Тяхната мисия е да превърнат решаването на задачи в интересна игра за учениците.

Прочети
14th September 2022

„Така си го представях. Това е моят дом.“ – думите на клиентите, които носят на арх. Стефка Терзиева удовлетворението от добре свършената работа

Създаването на интериорен проект е процес, който винаги е разделен на няколко етапа. Попитахме арх. Стефка Терзиева за етапите, вдъхновението и мотивацията, с които работи за един по-съвършен интериорен проект.

Прочети