Категория

Любопитно

Най-желани коледни подаръци

Ето и няколко идеи за нестандартни коледни подаръци

Най-желани коледни подаръци

Какво ще подарим за Коледа на любимите ни хора? Този въпрос започваме да си го задаваме месеци преди настъпването на коледните празници. И тук настъпва голямото чудене, как да изненадаме близките си, да бъдем оригинални и ползотворни в избора на подаръци. За да не чакаме до последния момент, можем да отметнем това задължение по-рано. Както и да набележим някои неща и да следим за намаление, например на „черен петък“ да купим част от подаръците. Ето и списък с най-предпочитаните подаръци за Него и Нея:

1.       Екскурзия

Пътешествието е мечтаният коледен подарък. Това е хубав спомен, който винаги ще напомня, че благодарение на вас е осъществен. Дали ще е почивка в чужбина за няколко дена или спа уикенд в страната, резултатът със сигурност ще е задоволителен. Като бюджет може и да не се изхвърляме, има вече достатъчно предлагани екскурзии и пакети на добри цени за страната и чужбина. Например 3 дневна екскурзия до Италия може да струва на цената на един уикенд в спа курорта- Велинград.

2.       Спа процедури за двама

По този начин ще може да релаксирате заедно с половинката си и да споделите насладата заедно. Релаксиращ масаж или друга терапия за тяло би дошла много добре на всеки човек забързан от ежедневието ни.

3.       Адреналинно приключение

Човек, който си пада по адреналинни спортове и емоции, може да му подарите нестандартен ваучер за скок с бънджи или от самолет. Други запомнящи се идеи са полет с балон, езда, спортна стрелба и много други изживявания, които ще накарат човека да приповдигне адреналина си и да се почувства жив.

4.       Стилно бижу за Нея или марков часовник за Него

Класически подарък, който винаги би зарадвал човека отсреща. Жените обожават бижутата, а мъжете винаги са имали слабост към марковите часовници. При избора на този подарък трябва да вземем под внимание стила на отсрещния човек, дали да е спортен или елегантен.

5.       Билет за концерт на любима група

Вълнуващо преживяване, емоция, спомен оставащ за дълго време.

6.       Марков парфюм

Подарък, с който никога няма да сгрешите, но трябва да познавате достатъчно добре човека, за да знаете какви предпочитания има към миризмите, както и дали има любим парфюм, който точно да е на свършване.

7.       Персонален подарък

Има различни интересни подаръци, които са ръчна изработка и могат да бъдат конкретно персонализирани със съдържание или пък гравирани с името на човека, за когото са предназначени. Ако се поразровите малко, ще се учудите какви невероятни неща могат да бъдат създадени от човешката ръка. Този тип подарък винаги би зарадвал близък човек и би бил много по-личен от всички останали.

 

Вижте и нашите ръчно изработени подаръци в Imamchovek.bg. Зарадвайте ваш близък за Коледа!

 

26th May 2021

3 съвета как да изберем детегледачка

Изберете подходящата детегледачка за вашия малчуган с нашите 3 съвета!

Прочети
15th April 2021

Как да направим пролетното почистване по-лесно?

Пролетното почистване е трудоемка задача. С нашите няколко съвета освежаването на дома ще се превърне в далеч по-лесен и приятен процес.

Прочети
15th March 2021

Защо да изберем професионален фотограф? (А не приятелче с фотоапарат)

Днес всеки има възможността да „щрака“ снимки и да лее съдържание в социалните мрежи. На пазара на фото техника има и качествена, но и достъпна техника. Да, но достатъчно ли е?

Прочети