Категория

Любопитно

Идеалната професия за всяка зодия

Астрологията е наука, която до голяма степен може да ни определи какви сме ние, както и нашите позитивни и негативни качества.

Идеалната професия за всяка зодия

Ако все още не знаете с каква професия да се захванете, или пък старата работа не ви удовлетворява? Ние можем да ви помогнем. Астрологията е наука, която до голяма степен може да ни определи какви сме ние, както и нашите позитивни и негативни качества. Това би ни помогнало да изберем бъдещата си професия по-лесно или поне да ни насочи. Ето и професиите, които са най-подходящи за вашата зодия, ще се изненадате колко много отговарят на самите вас:

Овен

Той е точно този тип човек, който като го попиташ от ранно детство какъв иска да стане, той ти отговаря с точен отговор: „Полицай или Лекар“. Овенът ще иска да взема длъжност като мениджър или водач, там където има голяма конкуренция. Той е военен, спортист, лекар, полицай. Обича да печели битки от обществено значение.

Телец

Представителите на тази зодия са хора, които имат материална насоченост. Те са добри в финансите като счетоводител, бизнесмен, банкер. Обичат да влагат средства в бизнес, който има сигурно и бърза възвращаемост. Телците имат талант да командват и да бъдат слушани, а думата им тежи на място повече от всички в зодиака.

Близнаци

Общуване, пътуване, комуникации, това е зодията, която се нуждае винаги от социална ангажираност. Те обичат да са сред хора и да общуват. Представители на тази зодия са добри шефове, при тях работата минава с лекота. Те са добри търговци, журналисти, писатели, адвокати. Проблемът при Близнаците е, че се захващат с много неща наведнъж и накрая се оплитат в работата си.

Рак

За него работното място е като втори дом, той цени колегите около него, приема ги като негово семейство. Работата в семеен бизнес би му донесла най-голямо удовлетворение. Ракът обича да се грижи за някого. Негова подходяща професия е като учител, социален работник, медицинска сестра, диетолог, психолог. Те не обичат да работят в екип, нуждаят се от задачи, които да изпълняват сами и всичко да зависи от тях за крайния резултат, така са най-сигурни.

Лъв

Лъвът обича да е на сцена, той е добър актьор, спортист, политик, професии свързани с изява и обществена значимост. Те обичат внимание към себе си и много добре се справят в ръководните позиции. Работата в екип може да се изпълнява, единствено, ако те водят нещата. Неговия почерк личи винаги.

Дева

Това са истинските работохолици на зодиака. Тях ги влече ученето и доста добре обмислят стъпките си, затова и избора на професия е почти винаги правилен при тях. Те изпипват всичко в детайли до съвършенство. Тя е добра в медицински професии, статистика, счетоводство и асистентски дейности. Девата не обича да се бута на преден план и да заема шефските позиции. Работи добре и сплотено в екип.

Везни

Сред хората на изкуството има доста представители на тази зодия. Те имат добро око и развито чувство към красотата и естетиката. Работят като козметици, дизайнери, стилисти и музиканти. Везните обичат равенството и справедливостта затова подходящи професии за тях са съдии и адвокати. Като ръководители те са коректни и винаги се допитват до всички гледни точки и мнения.

Скорпион

Това е учителят на живота на целия зодиак. Те правят трансформации за света и човечеството. Това са добри изследователи, психолози, агенти, детективи. Скорпионите притежават невероятен интелект , който им дава възможност да се вглъбяват в най-дребните детайли и загадки, както и да ги разрешават. С ръководител Скорпион е много трудно да се работи, защото приемат всичко много лично и несъгласието с неговото мнение, означава, че си против него. Те мразят лъжата и изискват исреност.

Стрелец

Обичат да учат право, философия, религия. Те са добри организатори, обичат да се забавляват и да поучават. Изявяват се добре като комици, шоумени, фотографи и оператори. Трябва да са в непрекъснато движение и да избягват рутината. Динамиката ще съхрани интереса на Стрелеца и така той ще бъде ползотворен. Те обичат да говорят директно и да омайват хората с думи.

Козирог

Козирогът е работлив, отговорен и амбициозен. Неговите цели винаги са ясни и постижими. Те не се поддават на емоции и не се спират пред нищо, за да могат да реализират целите си. Справят се добре в строителство, право, управление и организации. Също така е добър шоумен и политик, защото не се заслепява от славата, която е само страничен елемент от работата му. Като ръководители са безпощадни, не ги интересува нищо друго освен постигане на работните цели и често се забравя човешката гледна точка. Но за сметка на това са лоялни към служителите си.

Водолей

Отговорни, дисциплинирани, изобретателни, държат на думата си, качества, които описват същинския Водолей. Работят добре в сфера на образование, педагогика, инженери, компютри. Най- често работят с високи технологии и от тях излизат добри специалисти в ИТ сектора. Водолеите обичат да работят за нещо ново и да бъдат в полза и улеснение на обществото, като променят структури и модели.

Риби

Представителите на тази зодия търсят реализация в творчески дейности. Те имат богат вътрешен свят и са креативни. Не обичат да работят в строго работно време и да следват графици. Справят се със задачите си, но по изграден график от самите тях. Професиите за тях за психотерапевтзод, работа с възрастни хора, медицински сестри, художници, актьори. Те не правят планове как да спечелят пари, а просто се водят от вътрешното си чувство. Като ръководители са много човечни и в повечето случаи подчинените се възползват от добротата им.

 

26th May 2021

3 съвета как да изберем детегледачка

Изберете подходящата детегледачка за вашия малчуган с нашите 3 съвета!

Прочети
15th April 2021

Как да направим пролетното почистване по-лесно?

Пролетното почистване е трудоемка задача. С нашите няколко съвета освежаването на дома ще се превърне в далеч по-лесен и приятен процес.

Прочети
15th March 2021

Защо да изберем професионален фотограф? (А не приятелче с фотоапарат)

Днес всеки има възможността да „щрака“ снимки и да лее съдържание в социалните мрежи. На пазара на фото техника има и качествена, но и достъпна техника. Да, но достатъчно ли е?

Прочети