Категория

За платформата

Как работи платформата?

Imamchovek.bg е онлайн платформа за услуги. Тук можете да търсите и намирате работа или конкретен човек за извършването на всякакъв вид услуга, нужна в ежедневието ви.

Как работи платформата?

Imamchovek.bg е онлайн платформа в сферата на услугите. Тук може да търсите и намирате работа или човек, който да изпълни услугата, от която се нуждаете. Платформата предлага голям спектър от услуги, като започнем от водопроводчик и стигнем до професионални и ИТ услуги, както и много други. Имам Човек дава бързо, просто и сигурно  наемане и намиране на работа със заплащане на най-добрите професионалисти по всяко време. Професионалистите се определят от потребителите възползвали се от услугите им чрез нашата рейтингова система. От друга страна платформата има за цел да разреши един проблем, с който многократно се сблъскваме в ежедневието ни, а именно да ви помогне да намерите точния човек за вас за извършване на конкретна услуга.

Целта на платформата е да създаде дигитален свят от доставчици (изпълнители), предлагащи разнообразни услуги. По този начин ще можем да обединим всички възможни услуги на едно място и да ви помогнем да намерите правилния човек за вас.

25th January 2023

Премиум реклама с Имам Човек

Имам Човек създава нова платена услуга за своите бизнес клиенти. Тя представлява допълнителна реклама на вече съществуваща обява в платформата като целта е да популяризира вашата услуга сред предварително зададения таргет от потребители спрямо нуждите ви.

Прочети
26th July 2022

Запознай се с ИмамЧовек

Какво е ИмамЧовек? ИмамЧовек е платформа, която предоставя възможност на всеки да потърси или да предложи услуга или продукт.

Прочети
1st July 2022

Баш майстор и #НашЧовек - Станимир Ставрев

От колко време работите като електротехник? Професионално се занимавам от около 10 години. Или иначе казано, от както съм завършил училище. Завършил съм ПГЕА

Прочети